Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Οι τελευταίες προσθήκες




Τελευταία μέρα των μεταγραφών υπέγραψε η Σοφία Δημητρίου στο σύλλογό μας. Πρόκειται για μια έμπειρη παίκτρια, η οποία πρόκειται να προσφέρει στο σύλλογό μας, λόγω του γεγονότος ότι εκτός από εξτρέμ, μπορεί να αγωνιστεί και στην περιφέρεια.


Η Έλσα Μάστακα, όμως, είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του γυναικείου τμήματος χάντμπωλ. Η παίκτρια πέρσι αγωνίζονταν με υποσχετική στο σύλλογό μας, αλλά ύστερα από την αποδέσμευσή της από την προηγούμενη ομάδα της επήλθε η οριστική συμφωνία την τελευταία μέρα των μεταγραφών.



Η Έλσα είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, αλλά ο σύλλογος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα της, και στην εγχείρηση και στην αποκατάσταση.



Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων υπήρξαν κάποιες επαφές για την εκ νέου συμφωνία, οι οποίες αν και είχαν «παγώσει» το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι συντονισμένες κινήσεις των υπευθύνων του τμήματος και με αρωγό τον Πρόεδρο Νίκο Παπαδόπουλο, τελικά οδήγησαν στη συμφωνία για άλλο ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου