Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα επί του Απόλλωνα


Το συγκρότημα του Νίκου Παπαργυρίου ξεκίνησε με το δεξί στον 4ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, νικώντας εντός έδρας την ομάδα του Απόλλωνα Σταυρούπολης με 26-23.

Οι αθλήτριές μας είχαν πολύ άγχος και έλλειψη συγκέντρωσης σε όλο το πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να κάνουν εύκολα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας και να μην έχουν μεγάλα ποσοστά αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Το σκορ ήταν αρκετά χαμηλό με την ομάδα του Απόλλωνα να προηγείται στο ημίχρονο με 6-9.

Οι «φωνές» του προπονητή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, και η βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, οδήγησαν την ομάδα μας να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με 14-13, στο 40ο λεπτό. Από κει και πέρα ο ΑΡΗΣ ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και με διαφορά ασφαλείας.

Το τελικό σκορ ήταν 26-23, μια νίκη, που πανηγυρίστηκε δεόντως από όλη την αποστολή της ομάδας.


Στις κερκίδες του ΕΑΚ Μίκρα 3, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, καθώς και τα μέλη της Διοίκησης Γιώργος Ανδρεάδης, Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης, όπως και ο πρώην γενικός γραμματέας Σάββας Αναστασίου.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το μέλος της Διοίκησης του ΑΣ ΑΡΗΣ, κο Ευάγγελο Βουτσά, χάρη στις ενέργειες του οποίου, επιλύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα πριν τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα.

ΑΣ ΑΡΗΣ – Απόλλωνας Σταυρούπολης 26-23 (6-9)

Δίλεπτα: 8-5

Πέναλτυ: 2/2 – 2/6

Διαιτητές: Γράψας - Θεοδοσίου

ΑΣ ΑΡΗΣ (Νίκος Παπαργυρίου): Αλεξιάδου 9, Καρύδα, Τζήμα 1, Σουμτάκη, Κοπανέλου, Κοσμόγλου 2, Κούπα, Αμπατζίδου, Ράπτη, Κεσοπούλου 2, Αμοιρίδου 9, Εβίδου 1, Μαστρογιάννη, Μαυροπούλου 2, Καλλιακμάνη, Αμβροσιάδου.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου