Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Νίκη και άνοδος μετά από 6 χρόνια στην Α1 Εθνική Κατηγορία




Η νίκη ήταν μονόδρομος για τα κορίτσια του ΑΡΗ και αυτό συνέβη. Το συγκρότημα του Ευθύμη Πιπελίδη μετά το πρώτο δεκάλεπτο, βελτίωσε την επιθετική αποτελεσματικότητα και με "σκληρή"
άμυνα, κατάφερε να κουράσει την αντίπαλη ομάδο, αλλά και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα με το τέλος του πρώτου μέρους (15-10).



Η "πίεση" συνεχίστηκε από πλευράς ΑΡΗ, η κούραση λόγω και της έλλειψης εναλλακτικών επιλογών από την πλευρά του Δημοκρίτειου ήταν φυσικό επακόλουθο και το αποτέλεσμα ήταν η διαφορά να αυξηθεί και το παιχνίδι να λήξει με 28-21.

Μετά το τέλος όλες οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ, πανηγύρισαν την επιστροφή της ομάδας στην Α1, ύστερα από τη σαιζόν 2010-11.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κο Πιπελίδη, που με τους συνεργάτες του Ανδρέα Σαρρηκυριακίδη και Νίκο Μωϋσή, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, που κατάφερε ύστερα από χρόνια να φέρει την ομάδα μας, εκεί που τις αξίζει. Στην κατηγορία των μεγάλων ομάδων του γυναικείου χάντμπωλ.

Οι άνθρωποι, που ήταν δίπλα στην ομάδα, οι κ.κ Ανδρεάδης, Αγγελούσης, Κουράκος, Μπαϊρλής και Οικονόμου, ήταν σαφώς ικανοποιημένοι από την επιτυχή έκβαση της φετινής σαιζόν, η οποία ήταν το επιστέγασμα μιας προσπάθειας, που είχε ξεκινήσει μήνες πριν.

Η επόμενη μέρα αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για όλους, αφού οι απαιτήσεις είναι τελείως διαφορετικές και τα βήματα, θα πρέπει να προσεκτικά, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Τέλος, και όσον αφορά την αποστολή στο Βόλο, οι υπεύθυνοι θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κο Ιάσωνα Μίσχο, από το ραδιοφωνικό σταθμό Yellow radio, για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων και τον κο Παντελή Ταρνατώρο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου "Άλκηστις" στην Πορταριά, όπως και μια ομάδα εξωδιοικητικών μελών της οικογένειας του ΑΣ ΑΡΗΣ, οι οποίοι συνέβαλαν στην κάλυψη του οικονομικού σκέλους της αποστολής.

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνή 28-21




Δεκάλεπτα:  5-5, 11-8, 15-10, 18-13, 25-15, 28-21

Διαιτητές: Παπαματθαίου - Χρηστίδη

Δίλεπτα:  3 - 5

Πέναλτυ: 4/5, 2/2

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ευθύμης Πιπελίδης): Ωραιοπούλου 2, Ράπτη 2, Σουμτάκη, Εβίδου,  Γιαννοπούλου 6, Πασχαλίδου, Αμοιρίδου 1, Τσαχουρίδου 1, Κοπανέλου, Αμβροσιάδου 2, Κεσοπούλου, Ευμορφίδου 1, Δρακίδου 2, Τσομπανίδου 5, Αλεξιάδου 6, Βλάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου