Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Σοβαρότητα και 2 στα 2



Το συγκρότημα του Ευθύμη Πιπελίδη έδειξε σοβαρότητα και συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με 17-12 επί του Παναθλητικού.

Το παιχνίδι ήταν "νευρικό" και για τις δύο ομάδες, από την αρχή του αγώνα. Οι άμυνες ήταν δυνατές, με αποτέλεσμα να μη μπορεί καμία ομάδα να ξεφύγει μπροστά στο σκορ, αλλά να υπάρχει και δυσκολία στο σκοράρισμα.


Η ομάδα μας, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά, όπου βρίσκονταν πίσω στο σκορ (2-3), πήρε προβάδισμα με 4-3 στο 15ο λεπτό, το οποίο διατήρησε και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Κομβικής σημασίας χρονικό διάστημα ήταν το πεντάλεπτο, από το 41ο λεπτό ως το 46ο λεπτό, όπου η ομάδα μας είχε αρκετές δίλεπτες, με αποτέλεσμα να φτάσει να αγωνίζεται και με μείον τρεις παίκτριες.

Παρά το γεγονός αυτό, οι φιλοξενούμενες δεν κατάφεραν να μειώσουν ή να ισοφαρίσουν. Η διαφορά των δύο ή τριών τερμάτων διατηρήθηκε και λίγο αργότερα αυξήθηκε με αποτέλσμα να διαμορφωθεί το τελικό 17-12.



Η ομάδα μας έφτασε τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και τώρα επικεντρώνει τη σκέψη της στην προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (30/11, ώρα 16:30), στο ΔΑΚ Πυλαίας, με αντίπαλο τη Νέα Ελβετία.



Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΡΗ, Ευθύμης Πιπελίδης, ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από τη νίκη και πως για την ομάδα του το κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, μη κάνοντας διαχωρισμούς σε εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Η συγκέντρωση, το πάθος για τη βελτίωση και τη νίκη, φέρνουν τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες.



Επόμενη προπόνηση της ομάδας, την Τρίτη 25/11 και ώρα 21:00 στο Κλειστό  "Ανέστης Πεταλίδης", κάτω από τη Θύρα 3.



ΑΡΗΣ - Παναθλητικός 17-12



Τα δεκάλεπτα: 2-3, 6-3, 7-5 (ημχ), 10-6, 11-9, 17-12.



Διαιτητές: Στεφανίδης - Σαμαράς




Δίλεπτα: 5-1




Πέναλτυ: 1/3 - 3/3



ΑΣ ΑΡΗΣ (Πιπελίδης): Σαγρή 2, Καρύδα, Εβίδου 3, Κούπα 3, Αλεξιάδου 3, Αμοιρίδου 1, Ράπτη 2, Γκεργκίνα 3, Κοσμόγλου, Μαστρογιάννη 2, Αμπατζίδου, Βελέη.



Δείτε τα τελευταία λεπτά του αγώνα στο παρακάτω βίντεο: 








Facebook:Aris Women Handball Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου