Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκίνημα νέας χρονιάς



Tο βράδυ της Δευτέρας, 5/9/16, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», η πρώτη συγκέντρωση του γυναικείου τμήματος χειροσφαίρισης για τη νέα χρονιά.
Στη συνάντηση έγινε μια πρώτη γνωριμία των παλαιών με τις νέες αθλήτριες του τμήματος, και παράλληλα οι υπεύθυνοι του τμήματος ανέλυσαν τις σκέψεις τους για τη νέα χρονιά.


Το ξεκίνημα έγινε με την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Κουράκου, που ήταν και ο συντονιστής της παρουσίασης. Στην ομιλία του τόνισε ότι είναι πολύ θετική η παρουσία τόσων νέων προσώπων, ευχήθηκε να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των αθλητριών, που υπήρχε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, και το τέλος της χρονιάς να βρει την ομάδα στη φυσική της θέση. Κλείνοντας, τόνισε ότι η εκ νέου συνεργασία με τον Ευθύμη Πιπελίδη, είναι πολύ σημαντική, αφού ο έμπειρος προπονητής, έχει τον τρόπο να οργανώσει και να καθοδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Αναστάσιος Οικονόμου, ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τις αθλήτριες, τις ευχήθηκε να είναι υγιείς, να έχουν μια πολύ καλή προετοιμασία και νίκες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ώστε να επανέλθει η ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Από την πλευρά του, υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση προς το τμήμα για ότι προκύψει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και σχολίασε θετικά την επανέναρξη (μετά από ενάμιση χρόνο) της συνεργασίας με τον Ευθύμη Πιπελίδη, έναν προπονητή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν στον ΑΡΗ.

Μετά, ήταν η σειρά του προπονητή της ομάδας κ. Πιπελίδη, ο οποίος έκανε μια τοποθέτηση, πιο αγωνιστική, σε σχέση με τους προηγούμενους ομιλητές, και στάθηκε στο γεγονός, ότι θα πρέπει όλες οι αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους από τις πρώτες στιγμές της προετοιμασίας και να είναι συγκεντρωμένες σε κάθε αγωνιστική τους υποχρέωση. Τόνισε, ότι ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, αυτός της ανόδου στην Α1, και πως κατά τη διάρκεια μια αγωνιστικής περιόδου υπάρχουν οι νίκες, αλλά και οι ήττες, από τις οποίες πρέπει να διδασκόμαστε, ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη.

Κλείνοντας, ενημέρωσε για τον αριθμό προπονήσεων της εβδομάδας, καθώς και για λεπτομέρειες του προγράμματος, που θα ακολουθήσουν οι αθλήτριες.

Κατόπιν, το λόγο πήρε ο Ανδρέας Σαρηκυριακίδης, γυμναστής, o οποίος θα είναι ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας. Από την πλευρά του, αναφέρθηκε στο κομμάτι, που τον αφορά, λέγοντας, πως θα πρέπει να υπάρξει πολύ προσοχή και συγκέντρωση στο πρώτο στάδιο της χρονιάς, αυτό της προετοιμασίας, γιατί σε αυτό μπαίνουν οι βάσεις για τη δύσκολη συνέχεια.

Τελευταίος ομιλητής της συγκέντρωσης, ήταν ο Βαγγέλης Αγγελούσης, ο οποίος τόνισε πως όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι στο πλευρό των αθλητριών και με τις ενέργειές τους θα προσπαθήσουν να μη λείψει τίποτα, για να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία και κατά συνέπεια να έρθουν νίκες και καλά αποτελέσματα, που θα εκπληρώσουν το στόχο της επανόδου στην Α1.

Από τη συνάντηση, έλειπε ο Γιώργος Ανδρεάδης, μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ και αρωγός της προσπάθειας, που γίνεται στα τμήματα χειροσφαίρισης, ο οποίος λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων ήταν εκτός Θεσσαλονίκης.  


Οι αθλήτριες κατά την αποχώρησή τους παρέλαβαν ρουχισμό για τις προπονήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου