Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Έχασε έδαφος......




Όταν 5 λεπτά πριν το τέλος μια ομάδα προηγείται με 4 τέρματα, τότε πολλά πρέπει να πάνε ανάποδα, ώστε να μην έρθει η νίκη.


Αυτά τα "ανάποδα" συνέβησαν στην ομάδα μας και συγκεκριμένα η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και η αγωνιστική "απειθαρχία", με "αρωγό" τα ανάποδα σφυρίγματα των διαιτητών (κυρίως του Θεοδοσίου), διαμόρφωσαν το τελικό 20-20, με την ΑΕΠ Πανόραμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΡΗ μετά το πρώτο δεκάλεπτο να έχει συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ και να ελέγχει πλήρως το ρυθμό. Στο 25ο λεπτό είχαμε τη μείωση στο ένα τέρμα (8-7), αλλά το πρώτο μέρος έληξε με διαφορά 2 τερμάτων 10-8.

Στο δεύτερο μέρος, όλα κυλούσαν όπως έπρεπε, τόσο στην άμυνα και στην επίθεση, με αποτέλεσμα η διαφορά στο 50ο λεπτό να φτάσει στο +6, 17-11. Από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισαν να συμβαίνουν αυτά, που προαναφέραμε στην αρχή. Συνεχόμενα λάθη στην εκδήλωση επιθέσεων και "χαλαρότητα" στην άμυνα. Το επιμέρους σκορ των τελευταίων 10 λεπτών ήταν 3-9. Προσθέτοντας και τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα των τελευταίων λεπτών, φθάσαμε στην τελική ισοπαλία με 20-20.

Τα παράπονα προς το διαιτητικό δίδυμο ήταν πολλά, αλλά δυστυχώς η "ζημιά" είχε γίνει.

Όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας, αναμένεται να σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ/ΟΧΕ, διότι ο ΑΡΗΣ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους.

Ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν και τώρα η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο το Φιλώτα στο Αμύνταιο.

 ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - AΕΠ Πανόραμα 20 - 20


Δεκάλεπτα:  4-2, 7-4, 10-8(ημιχρ.), 14-9, 17-11, 20-20
Διαιτητές: Μιχαήλ Μιχαηλίδης - Πέτρος Θεοδοσίου
Παρατηρητής: Ιωάννης Μεϊμαρίδης
Δίλεπτα:  3-2
Πέναλτυ: 3/3, 4/5

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ευθύμης Πιπελίδης): Λάμπρου 1, Γιαννοπούλου 4, Κούπα, Αμβροσιάδου, Ράπτη 1, Βλάχου, Κοπανέλου, Ταϊρίδου, Κεσοπούλου, Γιώβη 1, Λούρη 6, Ευμορφίδου 2, Τσομπανίδου 1, Αθανασοπούλου 4, Καγγελάρη, Καρσανίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου