Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.....

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με άγχος, καθώς ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που είχε να δώσει για να περάσει στην ημιτελική φάση του Θεσμού.


Η κούραση έκανε την εμφάνιση της σε αυτό το παιχνίδι κάτι απόλυτα λογικό, καθώς μέσα σε δύο μέρες οι παίκτριες του ΑΡΗ έδωσαν τρεις αγώνες και τον έναν μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα.

Η κούραση σε συνδυασμό με την έλλειψη συγκέντρωσης, είχε ως αποτέλεσμα μέχρι και το πέμπτο δεκάλεπτο να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα ενός ντέρμπι. Κάτι πού όμως ευτυχώς βρήκαν το κουράγιο να διορθώσουν λίγο αργότερα και με καθαρό μυαλό στο τελευταίο πεντάλεπτο να πάρουν την πολύτιμη νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά και το σκορ στο 15-11 και πλέον βλέπουν τον αυριανό (09/04) σημαντικό ημιτελικό.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 2-2, 4-5, 5-5, 10-8, 10-11, 15-11 (5’)

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ(Σκανδάλης-Αλμπάνης): Αργυροπούλου, Τσομπανίδου 3, Καργοπούλου, Κοκτσίδου 2, Γούσιου 2, Παρτάλη, Ιγιάγκμπορ, Χαμοσφακίδου, Βογιατζή, Μασμανίδου 5, Βασιλειάδου 3, Καρδίτσα, Φάκα, Σαχίνογλου

Αίαντας Κοζάνης(Κουκουλιάτας): Κοτσαμπονικίδου, Κοττίδου, Σιόλα, Κοταρίδου 1,Νίχου 2, Μανακίτσα 2, Τσέπουρα, Παπαδημοπούλου, Κουτσόγιωτα, Παπαδοπούλου, Σαββούδη 1, Σταθοπούλου Ε. 3, Γρίβα, Σταθοπούλου Μ. 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου