Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Tελική Φάση Νεανίδων: Έναρξη με άγχος

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος στο Χάντμπολ νεανίδων, ο ΑΡΗΣ ήρθε ισόπαλος (24-24) με τη Νέα Ιωνία στο γήπεδο της Άρτας.

Το συγκρότημα του Βασίλη Σκανδάλη ξεκίνησε νωχελικά στο παιχνίδι και αναγκάστηκε να κυνηγά στο σκορ τη Ν.Ιωνία.

Τα άστοχα σουτ και τα πολλά αμυντικά λάθη κράτησαν τον ΑΡΗ πίσω στο σκορ μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο όπου ισοφάρισε σε 15-15.

Η απόδοση των κιτρίνων στη συνέχεια ανέβηκε και τελικά το παιχνίδι έληξε με το αποτέλεσμα του 24-24.

Δεκάλεπτα: 4-2, 9-7, 11-10, 15-15, 20-19, 24-24.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Νέα Ιωνία (Συζίνου): Φάταγμα, Φάκου, Κορομηλά, Χρυσή 5, Κέρκινα 8, Μακρύ 1, Βόλκοβιτς 3, Κοτιλιάνου 6, Κοντοστεργίου, Μάτανζ 1, Φράμου, Βόλκοβιτς, Καρολίνα.

ΑΡΗΣ (Σκανδάλης): Αργυροπούλου, Τσομπανίδου 5, Κοκτσίδου 7, Γούσιου 5, Παρτάλη 3, Βογιατζή, Καργοπούλου, Χαμοσφακίδου, Ιγιάγκμπορ 4, Καρδίτσα, Σαχίνογλου, Φάκα.

Λίγο μετά το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σκανδάλης μίλησε στο arisfm.gr για την έκβαση του αγώνα.

Στην δήλωση του τόνισε: «Ήταν το εναρκτήριο παιχνίδι της τελικής φάσης. Είχαμε άγχος σήμερα και αυτό γιατί δεν είμαστε ακόμα πλήρεις. Τα κορίτσια ξεπέρασαν το άγχος της πρεμιέρας προς το τέλος της αναμέτρησης και πήραμε την ισοπαλία.



Για το αποτέλεσμα φταίνε τα δικά μας λάθη , τα πολλά άστοχα σουτ που είχαμε τα οποία η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύτηκε. Μας έμεινε η πικρία γιατί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αύριο (8/4) αντιμετωπίζουμε την Καλλιθέα Βέροιας που είναι καλή ομάδα. Κι εμείς αύριο θα παρουσιαστούμε πολύ βελτιωμένοι και θα πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου