Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Τελικός με μεγάλη εμφάνιση

Τα κορίτσια των Σκανδάλη και Αλμπάνη με συγκέντρωση και πάθος κατάφεραν να κερδίσουν στον ημιτελικό το Φίλιππο Βέροιας με 30-29, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό (10/4, 11:30), όπου θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Άρτας, όπως και πριν από δύο χρόνια.
Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες, 5-5 στο 14΄. Από κει και πέρα η επιθετική δυστοκία στοίχισε και ο Φίλιππος πήρε προβάδισμα στο σκορ με πέντε τέρματα, 8-13, στο 22΄. Το ημίχρονο έληξε με 13-15, αφού είχαμε επιθετική βελτίωση των παιτκριών μας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να ισοφαρίζει με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, 19-19, και λίγο αργότερα μάλιστα να παίρνει το προβάδισμα με 20-19. Από το 40ο λεπτό κια έπειτα οι δύο ομάδες πήγαιναν "χέρι-χέρι" , με καμία να μη μπορεί να ξεφύγει, πέραν των δύο τερμάτων.
Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΑΡΗΣ ήταν πίσω με δύο τέρματα, 24-26, αλλά η πολύ καλή άμυνα και η οργανωμένη εκδήλωση επιθέσεων, οδήγησε στο να ισοφαρίσει σε 28-28, δύο λεπτά πριν το τέλος.
Το τελικό σκορ, 29-28, διαμορφώθηκε με εύστοχο πέναλτι της Μασμανίδου (τό είχε κερδίσει η Τσομπανίδου στα 20΄΄ πριν το τέλος).

Να σημειωθεί ότι με το τέλος του αγώνα γονείς αθλητών του Φίλιππου Βέροιας πέταξαν καθίσματα προς παίκτες μας και παράλληλα το μέλος της ΟΧΕ "κος" Ζαπαρτίδης....έκανε φραστική επίθεση στους διαιτητές για το πέναλτυ που έδωσαν(!!!!!!). Ακολούθησαν φραστικές αντεγκλίσεις με το συνοδό της ομάδας Κων/νο Κουράκο, αλλά στο τέλος επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα πνεύματα ηρέμησαν.


Δίλεπτα: 2
Πέναλτυ: 6/6

ΑΡΗΣ(Σκανδάλης-Αλμπάνης): Αργυροπούλου, Τσομπανίδου 2, Καργοπούλου, Κοκτσίδου, Γούσιου 7, Παρτάλη, Ιγιάγκμπορ 2, Χαμοσφακίδου, Βογιατζή 1, Μασμανίδου 16, Βασιλειάδου 2, Καρδίτσα, Φάκα, Σαχίνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου